Kommande event 2020

Mars: Feijoada e forró INSTÄLLT m anledning av Corona pandemin

CANCELADO por motivo da corona virus

Maj: After Work

Juni: Brazilian Day

Augusti: Churrasco

Följ oss gärna på sociala medier!

Event arkiv

På denna sida samlas en sammanfattning av bilder från våra tidigare event. Klicka på fliken "Bildgalleri" för att se alla bilder ifrån våra tidigare event.


BRAZILIAN DAY / 29 JUNI 2019
Lördagen den 29 juni deltog Svensk-Brasilianska föreningen på Brazilian Day i Kungsträdgården.

AW PÅ MORNINGTON HOTEL / 13 JUNI 2019
Torsdagen den 13 juni deltog Svensk-Brasilianska föreningen på After Work på Mornington Hotel, där brasilianska artisten Deise Andrade uppträdde.

GLÖGGMINGEL / 15 DECEMBER 2018
Lördagen den 15 december var det återigen dags! Svensk-Brasilianska Föreningen hade nöjet att bjuda in till föreningens traditionella julglögg! Det serverades glögg, lussekatter och pepparkakor och vi tackar Brasiliens Ambassad för förfogande av lokal för detta event.

ED MOTTA / 15 NOVEMBER 2018
Onsdagen den 15 november hade Svensk-Brasilianska Föreningen hade nöjet att bjuda in till event med Ed Motta. Föreningen vill ta tillfället i akt och tacka jazzklubben Fasching för det fina samarbetet!

CHURRASCO / 19 AUGUSTI 2018
Söndagen den 19 augusti var det återigen dags! Svensk-Brasilianska Föreningen hade nöjet att bjuda in till föreningens traditionella churrasco.

FEIJOADA / 25 MARS 2018
Föreningen hade äran att åter igen bjuda in till årlig feijoada med god mat och tillbehör. Ett urval av bilderna finner ni nedan. Föreningen vill ta tillfället i akt att tacka företag och sponsorer för sin medverkan under eventet. Ett extra tack till Riccardo på Samba Maki!

JULGLÖGG / 9 DECEMBER 2017
Svensk-Brasilianska Föreningen hade nöjet att bjuda in till föreningens traditionella julglögg! Lussekatter och pepparkakor serverades till glöggen och i samband med eventet organiserades ett lotteri till förmån för Projeto Uerê. För mer infromation kring projektet, klicka HÄR. Vi tackar Brasiliens Ambassad för förfogande av lokal för detta event.

HÖSTMIDDAG / 14 OKTOBER 2017
Efter 4 efterlängtade år, hade Svensk-Brasilianska Föreningen nöjet att bjuda in till föreningens traditionella Höstmiddag! Lördagen den 14 oktober dukade vi upp 3-rätters finmiddag med dans och levande brasiliansk musik för att fira att Svensk-Brasilianska Föreningen fyllde 68 år.

CHURRASCO / 20 AUGUSTI 2017
Föreningen hade äran att åter igen bjuda in till årlig grillning/churrasco med god mat och tillbehör. Detta var även ett tillfälle för att fira att föreningen fyllde 68 år. Ett urval av bilderna finner ni nedan.

BRAZILIAN DAY / 6 AUGUSTI 2017
Den 6:te augusti var det dags igen för det årliga eventet Brazilian Day i Kungsträdgården. I samband med detta anordnades även en guidad tour i samarbete med Nordic Ways. Ett urval av bilderna finner ni nedan.

FEIJOADA / 12 MARS 2017
Den 12:e mars var det återigen dags för vårt årliga Feijoada event. Eventet var mycket uppskattat och platserna till eventet gick snabbt åt. Till detta annordnades även ett lotteri till förmån av World Childhood.

JULGLÖGG / 20 NOVEMBER 2016
Söndagen den 20 november bjöd Svensk-Brasilianska Föreningen in till Julglögg. Det bjöds på julmat, glögg, pepparkakor, och mycket annat smått och gott. Till detta annordnades även ett lotteri till förmån av World Childhood.

SEMINARIUM PÅ KTH / 30 AUGUSTI 2016
Tisdagen den 30 augusti bjöd Svensk-Brasilianska Föreningen in till seminarium på KTH. Nedan följer ett urval av bilder från minglet:

CHURRASCO / 21:A AUGUSTI 2016
Söndagen den 21:a augusti bjöd föreningen in till grillning, dvs churrasco. Deltagandet var stort och gästerna underhölls av live musik. Till detta annordnades även ett lotteri till förmån av World Childhood.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.