Kommande event 2020

Mars: Feijoada e forró INSTÄLLT m anledning av Corona pandemin

CANCELADO por motivo da corona virus

Maj: After Work

Juni: Brazilian Day

Augusti: Churrasco

Följ oss gärna på sociala medier!

Välgörenhet

Föreningen har valt att stöda World Childhood Foundation projekt Lua Nova, samt Abrigo Rainha Silva i Brasilien.


World Childhood Foundation: Associação Lua Nova

Lua Nova har utvecklat fungerande metoder för att skapa arbete och försörjning genom olika typer av inkomstgenererande verksamhet såsom konsthantverk och bageri. På Lua Nova får unga flickor även möjlighet att ägna sig åt självutvecklande aktiviteter som dans och teater.

Childhood stöder Lua Nova i deras arbete med att vidareutveckla sina metoder att arbeta med flickor som riskerar att bli offer för sexuellt våld och för att sprida deras kunskap och erfarenheter vidare till andra platser och aktörer.

Projektet har utvecklat fungerande metoder för att skapa arbete och försörjning genom olika typer av inkomstgenererande verksamhet såsom konsthantverk och bageri för unga mödrar och socialt utsatta flickor i Brasilien. De får även möjlighet att ägna sig åt självutvecklande aktiviteter som dans och teater. Childhood stöder Lua Nova i deras arbete med att vidareutveckla sina metoder att arbeta med flickor som riskerar att bli offer för sexuellt våld och för att sprida deras kunskap och erfarenheter vidare till andra platser och aktörer.


Associação Abrigo Rainha Silva

Abrigos arbete vänder sig till övergivna gravida kvinnor från Rio de Janeiros gator och kåkstäder. Här finner de och deras barn bostad och uppehälle i en trygg och utvecklande miljö. Genom studier, stöd och vägledning arbetar Abrigo för att ge ensamstående mammor en möjlighet att komma in på arbetsmarknaden och därigenom bli självförsörjande och integrerade i samhället. Klicka här för mer info.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.